• Gratis verzendkosten boven de € 50
  • Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden!

Miibiza Prijslijst & opties


Vierkant

Vierkant 15x15 cm - € 245

Deze afmeting is geschikt voor een compositie van meerdere kleine tot middelgrote bloemen. Dit formaat heeft een maximale hoogte van 4 centimeter. In veel gevallen is deze optie te laag voor grotere bloemen, zoals bijvoorbeeld een roos.


Vierkant 20x20 cm -  €325

Deze afmeting is geschikt voor meerdere kleine tot grote en hoge bloemen. De prijs is berekend op een hoogte tot zes centimeter.  

Vierkant 25x25 cm -  €395

Deze afmeting is geschikt voor meerdere kleine tot grote en hoge bloemen. Door deze ruime afmeting is er veel mogelijk qua compositie en zie je veel van het bloemstuk terug. De prijs is berekend op een hoogte tot zeven centimeter.  

Vierkant 30x30 cm -  €425

Deze afmeting is geschikt voor veel kleine tot grote en hoge bloemen.Door deze grote afmeting is er veel mogelijk qua compositie en zie je zoveel mogelijk van het bloemstuk terug. De prijs is berekend op een hoogte tot zes centimeter.  

 Mocht de behoefte ontstaan dat je toch een hogere afmeting wil, dan bespreken we de mogelijkheden in overleg, Samen zullen we een ontwerp maken om jouw perfecte maat kunnen leveren.

Extra opties:

Gekleurde achtergrond - €15

Naam en/of datum - €15

Asverwerking - €15

Goud of zilver folie - €15