Stap 1

Datum reserveren en bestelling plaatsen

De datum die u reserveert, is de datum waarop wij uw bloemen in onze studio verwachten. Wij raden u aan vooraf te reserveren. 

U kiest de vorm en maat uit van het gietwerk die u het meest aanspreekt. Heeft u genoeg bloemen en wilt u ook nog een herinnering weg geven aan een dierbaar persoon? Kies dan voor een kleiner extra item die u toevoegt aan uw bestelling.

 

Stap 2

Verzend uw bloemen naar ons

Tijd om uw bloemen te versturen voor een bewaarvakantie! Tijdens dit proces sturen wij u zorgvuldige instructies over de verzorging van uw bloemen. U ontvangt verzendinstructies over hoe u ze veilig kunt verpakken, zodat ze tijdens verzending in topconditie zijn. De verzendinstructies ontvangt u via uw e-mailbevestiging na het plaatsen van een bestelling.

*Na ontvangst van de bloemen maken we een mooie foto en een filmpje en laten we het u weten dat ze zijn ontvangen door ons. Het boeket wordt zorgvuldig uit elkaar gehaald en elke bloem wordt individueel gedroogd om kleur, vorm en textuur te behouden. Het droogproces duurt ongeveer 2-4 weken. Daarna gaan we verder met de volgende stap.

Stap 3

Ontwerp & levering

Zodra de bloemen droog zijn, ontwerpen wij uw bestelling op basis van uw boeket en gekozen compositie. Voordat uw bloemen worden ingegoten met onze epoxy van de allerhoogste kwaliteit ontvangt u nog een ontwerp. We beginnen pas met ingieten nadat u het ontwerp hebt goed gekeurd. Dit geld niet voor kleinere items zoals de bollen en waxinelichtjes. Het gieten in epoxy gaat laagje voor laagje. Dit proces duurt een aantal weken. Daarna wordt het geschuurd en gepolijst voor gladde randen en een mooie glans.

*Eindelijk, het is zover! Je mooie stuk is klaar en gereed voor verzending. Je bestelling word na betaling met zorg verpakt en verzonden. Zodra jouw order verzonden is ontvang je van PostNL een mailtje met hierin de Track&Trace code. De duur van het gehele proces verschilt, maar hou rekening met 8-14 weken.